Vår tanke

Affärsidé

Gastronomigruppen är med och utvecklar unika svenska äppelregioner och terroirer.

Vi producerar klar, högkvalitativ, äppelmust med unik karaktär från många delar av Sverige med tydligt ursprung för restauranger och grossister. Vår must ska finnas på den körbara dryckesmenyn som ett självklart val till måltiden.

Vision:

Vi ska vara det naturliga valet för den körbare kunden samt ett av de ledande företagen för utvecklingen av den svenska jorden.

 

 

 

Sverige har äpplen av högsta klass och det vill vi visa. Men även om Cabernet sauvignon är en av världens bästa druvor så kommer kvaliteten att skilja beroende på var den växt. Även beskärningar och ålder på vinstocken kommer att avgöra om vinet blir bra och det vill vi även visa på äpplen. Vi söker gamla odlingar eller odlingar som kommer från unika platser för att få ut den svenska originaliteten ur varje äpple eller äppleträdgård.

De som väljer att inte dricka alkohol har oftast ett magert utbud att välja mellan medans den som skall ha starkt kan få massor av originalitet och kvalitet i glaset och det vill vi ändra på.

Även om du skall hämta barnen eller skall upp tidigt skall du få chansen att få en upplevelse med dryck och gärna i kombination med mat och då skall våra muster med smak skillnader från knastrigt friskt till mjukt fruktigt generöst ge en stor upplevelse.